maanantai 22. joulukuuta 2014

Joululoma

Heippa!

Kirjoitan tämän bogipostauksen tällä kertaa kännykällä, joten saa nähdä mitä tästä tulee.

Kauan odotettu ja ihana joululoma on vihdoin täällä. Syyslukukausi meni lopulta todella nopeasti - lukuun ottamatta tuota viimeistä viikkoa, joka tuntui kyllä tosi pitkältä. Yhtäkkiä perjantaina kello 12:45 koulun rehtori ilmoitti keskusradiosta joululoman alkaneeksi ja päästiin lähtemään kotiin.
Joululoman alkajaisten kunniaksi mentiin Heidin kanssa Ikeaan ostamaan joululahjoja ja löydettiinkin kaikkea tosi kivaa. Syötiin siellä myös ruokaa ja ihmeteltiin, kuinka vähän ihmisiä siellä oli.

Eilen olin kummitätini Hannelen ja hänen perheensä luona illanistujaisissa. Meillä on tapana kokoontua pienellä porukalla sinne joka vuosi muutamaa päivää ennen jouluaattoa. Samalla vaihdamme toistemme kanssa joululahjoja ja kuulumisia.

Mulla on taas ihana fiilis. Lähdetään tänään perheeni kanssa Vierumäelle jouluksi. Otamme joululahjat mukaan sinne ja palataan Turkuun vasta torstaina 25.12. Tulen varmaan seuraavaksi päivittelemään blogia siis vasta joulun jälkeen, jos mulla ei nyt heti tule mitään kauheeta postausintoa. Voisinkin tehdä vielä tänä vuonna koosteen vuodesta 2014- ja toiveet vuodelle 2015-postaukset.

Jouluaattoa odotellen,
Lindusofiia 💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti