lauantai 9. elokuuta 2014

Dude, it`s friday.. Cheer up!

Heippa!

Eilen oli vihdoin perjantai ja menin Heidin kanssa päivällä shoppailemaan keskustaan. Söin hesellä kana-aterian ja Heidi osti itselleen kerrosaterian, nam! Sain palkan torstaina ja olen ajatellut ostaa itselleni palkkarahoilla Guessin, Mikael Korsin tai jonkun muun merkkilaukun. Laukkuja on vaan niin paljon, etten vielä kunnolla tiedä, millaisen laukun haluaisin. Uskon kuitenkin, että täydellinen laukku tulee vielä mun eteen joku kaunis päivä!

Shoppailureissun jälkeen menin kodin kautta kesälukion ruotsin tunnille. Ruotsin tunti meni yllättävän nopeasti ja oppilaita oli melko vähän paikalla. Mun teki koko ruotsin tunnin ajan hirveesti mieli värittää värikynillä värityskirjaa, mutta ei mulla tietenkään mitään värityskirjaa mukana ollut. Oppitunnin päätyttyä äiti tuli hakemaan mua autolla pois koulusta ja suuntasin nokkani kohti Eemelin kotia.

Eemelille päästyäni lähdimme Eemelin kanssa pyörillä lähellä sijaitsevaan Kauppakeskus Prismaan. Eemeli osti mulle värityskirjan, muroja, coca colaa ja banaanilimsaa. En oo koskaan ennen kuullut tosta banaanilimsasta ja se maistui ihan niille pehmeille irtokarkki-banaanikarkeille. Ihan hyvää se kyllä oli!

Eemelille takaisin päästyämme aloin värittämään värityskirjaa ja pakko myöntää, että siinä värityskirjassa on kyllä niin paljon ja niin ihania väritettäviä kuvia! Eemeli otti musta salaa kuvan, kun väritin ja näytän siinä kuvassa joltain 4-vuotiaalta lapselta, jonka suurin murhe elämässä on se, millä värillä seuraavaksi värittäisi.

Melko pitkän värityssession jälkeen lähdimme keskustaan pyöräilemään ilta kympin jälkeen ja se oli oikeesti loistava idea! Pyöräilyretken jälkeen jäin vielä Eemelille yöksikin! (:

Aamulla söimme aamupalan, kunnes lähdin kotiin aamu kympin jälkeen. Eemelillä alkoi aamulla klo 11 Jujutsu-juttu ja hän on siellä tälläkin hetkellä! Iskä lähti aikaisin aamulla Truck show:hon. Kotiin päästyäni luin ruotsia, väritin värityskirjaa, kirjoitin blogia, katoin ruotsinkielisen muumi-jakson ja illalla pitäis keksiä vielä jotain kivaa! (:

♥:lla Lindusofiiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti