maanantai 11. elokuuta 2014

Jukukauden päättäribileet

Heippa!

Ihan tähän alkuun ajattelin mainita sen, että tämä on mun ensimmäinen blogiteksti, jonka kirjoitan kännykällä. En yhtään tiedä, tuleeko tästä tekstistä läheskään yhtä hyvää kuin läppärillä, mutta yritetään.

Eilen koitti vihdoin se kauan odotettu päivä, nimittäin jukukauden päätösbileet. En olisi aluksi jostain syystä millään jaksanut lähteä bilettämään, mutta nyt voin kotiin palanneen hyvillä mielin sanoa, että onneksi lähdin!

Jukukauden päätösbileet oli paras päätös parhaalle kesätyölle ja etenkin parhaalle kesälomalle! Jään kaipaamaan töistä ihan kaikkea! Etenkin kaikki ihmiset oli niin ihania ja mukavia mulle aina! Jään kaipaamaan hävikkisalaatteja ja -panineja, nam! Jään kaipaamaan auringonottotaukoja työpäivien keskellä ja iloisia asiakkaita! Vaikka jään kaipaamaan ihan kaikkea, tiedän etten ikinä menetä tätä kokemusta elämästäni! Nyt on tullut aika kääntää sivua elämässäni ja seuraava etappi onkin lukion loppuun suorittaminen!

Kokemuksena jukukesä oli antoisa! Tuun olemaan niin kiitollinen koko loppu elämäni ajan, että lähetin viimeisenä mahdollisena ilmoittautumispäivänä työnhakulomakkeen jukuparkille. Äitikin sanoi, että "turha sinne on hakea, kun sinne hakee niin moni. Ei sinne ketä tahansa valita." Lopulta pääsin ryhmähaastatteluihin ja siitä eteenpäin jopa kesätöihin! Tästä eteenpäin pääsen joka kesä jukuun, mikä on ihan huippua! Hakijoita tänäkin vuonna sinne oli noin 2000!

En ollut tänä vuonna viikon- enkä kaudentyöntekijä, mutta se ei lannista minua tekemästä kovemmin töitä! Ensi vuonna on uusi mahdollisuus ja ensimmäisenä jukukesänä on paljon vaativampaa olla viikon- tai kaudentyöntekijä, kun vastassa ovat neljän vuoden työkokemuksen omaavat henkilöt.

Sain työtodistuksen, jossa luki arvioinnissa: Linda on suoritunut työtehtävissään lipunmyynnissä, infossa ja ensiavussa erinomaisesti. Hän on osoittanut kiinnostusta työhönsö kohtaan ja hänen käytöksensä on ollut kiitettävää. Voimme suositella häntä vastaaviin työtehtäviin.

Bileissä tutustuin yhä paremmin kaikkiin jukun työntekijöihin ja siellä tuli oikeesti niin hyvä yhteenkuuluvuuden tunne! Me tehtiin yhdessä jukukesästä ihana ja ikimuistoinen! Lopulta oli kauheen haikeeta hyvästellä kaikki ja tajuta, että osa vanhoista jättää meidät ja antaa meidän ekavuotisten vallata heidän paikkansa jukumaan johtajina.

Bileistä lähdettyäni saatoin Aleksanterin vielä autolla himaan ja tienasin 10euroa, nam! Kiitos pale! :)

Taas on yksi timanttinen muisto takana ja on aika kääntää kirjan sivua. En koskaan olisi uskonut, kuinka ihana jukukesä voikaan olla!

Iso kiitos jukukesä!
❤:lla Lindasofiiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti