keskiviikko 20. elokuuta 2014

Parisuhde

Heips!

Puhuttiin juuri tänään koulussa terveystiedon tunnilla parisuhteesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Myös uudessa Cosmopolitanissa oli artikkeli naisista, jotka eivät ole koskaan seurustelleet, joten ajattelin avata teille vähän ajatuksiani parisuhteesta ottaen joitakin asioita esille kyseeessä olevasta Cosmon artikkelista.

Olen itse ollut parisuhteessa alle kuukauden päästä 2,5 vuotta. Kyseinen aika tuntuu todella pitkältä ajalta, mutta se on oikeasti mennyt todella nopeasti. En voisi kuvitellakaan olevani parisuhteessa kenenkään muun kuin Eemelin kanssa ja Eemeli onkin kaikki se, jota minä tarvitsen.

Cosmossa oli artikkeli naisista, jotka eivät ole koskaan kunnolla rakastuneet, eivätkä seurustelleet. Naisista, jotka eivät koskaan ole sanoneet "minä rakastan sinua". Naisista, jotka eivät ole koskaan kokeneet seurustelua tärkeänä tai tarpeellisena. Naisista, jotka ovat saaneet paniikin omasta sinkkuudesta, kun ovat huomanneet kaikkien muiden ympärillä olevien ihmisten seurustelevan. Naisista, jotka odottavat sitä suurta tunnetta - nimittäin rakkautta. Naisista, jotka odottavat sitä tunnetta, kun ihastuu ja jalat lähtevät alta. Naisista, jotka aina välillä kaipaavat poikaystävää. Naisista, jotka haaveilevat rakkaudesta ensisilmäyksellä. Naisista, joiden mielestä olisi ihanaa katsella TV:tä vierekkäin oman kullan kanssa tavallisena tiistai-iltana. Naisista, jotka haaveilevat siitä, että vierellä olisi se joku merkityksellinen ihminen. Naisista, jotka haaveilevat poikaystävästä, jolle voisi kertoa sekä ilot että surut. Naisista, jotka toivovat rakkauden osuvan pian heihinkin. Naisista, jotka haluaisivat löytää Sen Oikean.

Artikkelia lukiessani voin sanoa olevani onnellinen - ja iso syy onnellisuuteeni on parisuhde. Artikkelin naiset olivat 30-vuotiaita ja minä olen vasta 18-vuotias. Olen kokenut oikeastaan kaikki nuo asiat, joista artikkelin naiset osaavat vain unelmoida. Lähipiirini koostuu sekä seurustelevista että sinkuista, mutta tärkeintä olisi, että jokainen osaa olla onnellinen. Itse en varmaan enää edes osaisi olla sinkku - enkä haluaisikaan. Ilman Eemeliä olisin kuin taivas ilman kirkkaita tähtiä. Eemeli on henkilö, jolle voin kertoa kaiken - aivan kaiken. Voin luottaa häneen 110% ja tiedän, että luottamus välillämme säilyy kauan. Kukaan ei taida olla mulle yhtä läheinen kuin Eemeli ja tietysti perhe. Erimielisyyksiä tulee varmasti jokaiselle parille, mutta me Eemelin kanssa selviämme niistä onnellisesti yhdessä ♥

♥ lindusofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti