sunnuntai 17. elokuuta 2014

Lauantai

Heippa!

Kello on nyt yksi yöllä ja päätin alkaa kirjoittaa kännykällä uutta blogitekstiä, koska mua ei väsytä yhtään. Äsken tein jopa vielä muutamia koulujuttuja, kunnes ajattelin tulla päivittämään vähän blogia.

Lähdettiin lauantai-aamuna äitin ja Heidin kanssa shoppailemaan keskustaan. Ostin vihdoin itselleni uuden Guessin laukun ja loput rahat jäävätkin säästöön. Toi laukku on tosi ihana! Sain jo ensimmäisen käyttöpäivän aikana todella monelta ihmiseltä kehuja tosta laukusta. Oon niin onnellinen!

Samalla shoppailureissulla ostin itselleni myös uudet vansin kengät, koska mun entiset converset alkaa tuntua tosi pieniltä mun jaloissa.

Löydettiin Heidille yliopiston vuosijuhliin ihana mekko ja se sopii Heidille täydellisesti! Shoppailureissun jälkeen käytiin vielä kirjastossa ja syömässä kiinalaisessa. Kiinalaiseen tuli myös iskä! Ruoka on kyllä kiinalaisessa aina niin taivaallisen hyvää! (:

Kotiin päästyämme ihailin monta tuntia uutta laukkuani ja nukahdin iltapäivällä terveystiedon kirja naamallani sänkyyn, hups! Lähdettiin viiden aikoihin Heidin kanssa shoppailemaan vielä lisää myllyyn! Myllyn jälkeen menimme vielä ostamaan Gigantista jääkaapin ja pakastimen. Ajoin iskän automaattivaihteisella autolla tänään ensimmäistä kertaa Gigantista kotiin ja se oli tosi jännää! Automaattivaihteisella autolla on paljon helpompaa ajaa, kun ei koko ajan tarvitse pelleillä kytkimen ja vaihteiden kanssa!

Illalla menin Eemelin kanssa vielä Hesburgerille ja nähtiin Joonaksen kanssa. Päivän päätteksi heitin Joonaksen kotiin ja ilta oli kyllä tosi mukava! Kiitos teille ❤

Halataan kun tavataan! Lindasofiia ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti